26-11-11 Tzum 2-Ternaard 3
Wedstrijdverslag Tzum 2 – Ternaard 3

Zaterdag 26 November om kwart voor 1 startte de wedstrijd tussen de Voetballers van Tzum 2 en die van Ternaard 3. Het waaide die dag erg hard wat soms voor onverwachte passes zorgde, dit was in het voordeel en nadeel voor beide partijen. Maar vooral Tzum wist dit in de tweede helft vooral uit te buitten.

De wedstrijd begon erg goed Tzum kwam al gauw voor te staan door Sietse die een penalty uitstekend wist te benutten. Dit duurde jammer genoeg niet lang want Ternaard scoorde al snel de gelijkmaker door het rommelige spel dat Tzum liet zien na de de 1-0. Na de gelijkmaker maakte Tzum helaas nog niet het spel, na een serie van vrije trappen en hoekschoppen stond het dan ook al snel 1-2. Ternaard wist ook nog twee keer te scoren uit de counter dus stond het bij rust al 1-4.

Na rust kwam Tzum weer helemaal opgescherpt de kleedkamers uit, ze hadden haast constant de bal en de tegenstander kwam ook niet meer door de verdediging heen. Tzum scoorde dus ook al redelijk snel uit een hoekschop van Sietse, Sietse schoot hem er namelijk zelf in(met een beetje hulp van de wind), 2-4 dus. Tzum kreeg steeds meer zelfvertrouwen en was bijna alleen nog maar op de helft van de tegenstander te vinden wat ook werd beloond met een derde goal, een Kopbal van Frank. Verder dan dit Kwam Tzum niet hoe graag ze ook wilden scoren lukte niet, bijna was het Sietse weer uit een Hoekschop maar deze poging ging net naast.

Eindstand dus