12-11-11 Tzum 2 - Tzummarum 2

Frank Gerrit Damian

Zaterdag 12-11-11

1e helft
Vandaag moesten we tegen Tzummarum spelen, we begonnen goed aan de wedstrijd het ging gelijk op.
De kansen waren van beide kanten maar wisten er nog niet van te profiteren.
Een mooie steekbal van Wilco op Jilderd die de bal fraai in het doel wist te schieten bracht ons op
1-0.
Dit was dan wel een van Wilco z’n laatste acties, want even later verdraaide hij zijn knie en kon hij niet meer meespelen, Bertus kwam in zijn plaats.
We konden niet lang stand houden en we kregen door wat geklungel achterin een tegengoal 1-1.
Toch bleven we nog goed in de wedstrijd en scoorde Frank door goed druk zetten op de achterhoede de 2-1 We konden niet lang van de voorsprong genieten want Tzummarum had een weerwoord en scoorde de 2-2.
De druk bleef nog wel en we kregen nog kansen om de 3-2 te maken dit gebeurde dan ook met een beetje hulp van Tzummarum (eigen goal) het werd 3-2 in ons voordeel.
Dit was niet de ruststand, we gingen met 3-3 de rust in.

Wissels: Andre ging er in voor Jordy die meeging met het 3e, Andre op de plaats van Romke die kwam op de plaats van Damian en Damian ging op goal.

2e helft
We waren nog maar net begonnen aan de tweede helft en door een foute terugspeel bal kon Tzummarum er van profiteren en stonden we 3-4 achter.
We konden dit geen plekje geven en ons voetbal werd slecht, we voetbalden achter de feiten aan en de achterstand werd groter 3-5.
Het voetballen van onze werd nog slechter en de ene goal naar de andere kregen we tegen.
We hebben uiteindelijk met 3-8 verloren, door een dramatische tweede helft.

Volgende week moeten we uit tegen Ouwe Syl3 het zou mooi wezen als we nu een keer 3 punten in de wacht slepen.

Erwin Atsma