28-05-11 Seizoen 2010-2011 E1
Er wacht ons een moeilijk seizoen. Want een ploeg overnemen die kampioen zijn geworden is geen makkelijke opgave. Maar gelukkig is deze ploeg bij elkaar gebleven en is het sleutelen niet zo moeilijk. Echter zijn er in het begin wel wat aanloop problemen geweest. Dat we als 3de de winter ingingen. Welnu we de tweede competitie in gaan, vallen de puzzel stukjes in elkaar. De eerste wedstrijd staat op het progamma uit, tegen het lastige Zeerobben, we verliezen deze dan ook met 3-1, de kopjes moet dan weer naar de goede kant en komen er overwinnigen op Marrum - Franeker en Leeuwarden-Zwaluwen. Het gaat zeer goed met de ploeg en krijgen na zoveel overwinningen weer het idee dat het mogelijk is om kampioen te worden. Na heel veel trainen blijven de wedstrijden ook gewonnen worden en gaat het dan toch gebeuren: Tzum E1 gaat voor het kampioenschap. De laatste wedstrijd uit tegen Marrum word ook na een spannende wedstrijd met 4-9 gewonnen. Dan volgt de thuis wedstrijd tegen de grootste concurent Leeuwarden-Zwaluwen. Dit zijn voor Tzum de laatste loodjes. Ook deze wedstrijd wordt met een terechte uitslag 8-1 gewonnen. Het is ons weer gelukt! Nu op naar het volgend seizoen. We gaan met de hele ploeg over naar de D1, het wordt nu nog leuker en uiteraard veel zwaarder. Maar als we gewoon lekker met ons allen blijven trainen en voetballen, dan komt het helemaal goed. Namens mij: Frank en Durk-Tjeerd heel erg bedankt voor dit seizoen en ouders; heel erg bedankt voor alle steun en het rijden tijdens de wedstrijden en wij hopen dan ook dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen. In een WOORD helemaal GEWELDIG! BEDANKT!!!!!