26-03-11 Tzum F1 - CVO F1
Hallo Allemaal,

Zaterdag 26 maart heeft VV Tzum F1 een geweldige wedstrijd gespeeld tegen CVO F1.

In de eerste helft kon ik nog heerlijk koffie drinken en een beetje kletsen langs de lijn.
Cas heeft het eerste doelpunt gemaakt en heeft er voor gezorgd dat de tegenpartij een eigen doelpunt maakte.
Halverwege de eerste helft werd Robin getroffen door een bal in zijn buik en was even goed van slag waardoor hij tot na de rust moest bijkomen.We gingen de rust in met 2-0.

Na de rust was Robin gelukkig weer van de partij en konden onze jongens er tegen aan en dat heeft de tegenpartij geweten.In de eerste minuten scoorde Janco en daarna kwam Tygo alles ging heel snel ( dus geen koffie maar opletten en de scoren bijhouden).Robin maakte ondanks alles toch 2 doelpunten en Steven was goed voor nog eens 3 doelpunten we staan inmiddels met 9-0 voor en Cas maakte daar nog een mooi rond getal van aan het eind van de wedstrijd.

Onze doelman Redmer was aan het eind van de wedstrijd wel wat duizelig want na elk doelpunt rende hij uit zijn doel en maakte vliegtuig rondjes. Gelukkig kon hij een beetje bijkomen na de wedstrijd.

Jongens jullie hebben het goed gedaan en ga zo door.

Groetjes Marcia Bankert.