19-03-11 Arum 2 - Tzum 1
Verslag Arum 2 – Tzum 1 19-3-2011

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor een lekker potje voetbal. Tzum 1 heeft het tegen Arum 2 op moeten nemen en 3 punten weten te bemachtigen, door deze pot te winnen met 0-1 in Arum.
Hendrik die overgestapt is van Arum naar Tzum, zat voor de wedstrijd nog niet helemaal lekker in zijn vel, maar liet zijn frustraties tijdens deze wedstrijd helemaal los...

Opstelling eerste helft:
Keeper: Alle
Verdediging: Justin, Klaas, Bouwe, Erwin
Middenveld: Romke, Edwin, Hendrik, Harmen
Aanvallers: Ane Piet, Frits
Wissels: Redmar en Reinout.

Eenmaal met de wedstrijd begonnen, ging het meteen goed met Tzum. Arum wist de bal niet goed in de ploeg te houden en had veel foute passen die Tzum goed wist te onderscheppen.
In de eerste kwartier zijn er al veel (voor)acties gemaakt aan de kant van Tzum, wat de nodige goals op kon leveren. Zo heeft Ane Piet al een aantal keer voor het goal gestaan, alleen mocht het nog niet baten.
In de twintigste minuut kwam Frits na een goede één- tweetje met Ane Piet voor het goal te staan, Frits wist hier wel mee om te gaan en stuurde de bal in de korte hoek, 1-0 voor Tzum.
Later in de eerste helft kreeg Klaas nog ruzie met zijn eigen knie, waardoor hij ongetwijfeld gewisseld moest worden met Reinout.
Voorin zijn er nog een aantal actie geweest, maar daar bleef het bij.

Opstelling tweede helft.
Verdediging: Justin, Edwin, Bouwe, Erwin
Middenveld: Redmar, Reinout, Hendrik, Harmen
Aanvallers: Ane Piet, Frits
Wissels: Romke en Klaas.

In de tweede helft wist Tzum na een bakje thee scherp te blijven. Dit is ook wel eens anders geweest.
Arum die weinig tactische veranderingen heeft gemaakt, bleef voetballen zoals wij dat de eerste helft gewend waren. Talloze acties, waaronder van Frits die één op één tegenover de keeper kwam te staan, volgden. Het bleef een spannende pot, al was Tzum de betere ploeg.

Uiteindelijk hebben we goed werk laten zien, waar Appie trots op kan zijn.
Aanstaande zaterdag gaan we het tegen Heeg 3 opnemen, deze ploeg staat in de middenmoot met 16 punten.
Om de nummer 1 (de Stormvogels) bij te blijven, zullen we ons uiterste best moeten doen en de Hegenaren niet onderschatten!

Tot Ziens!
Zaterdag 16 maart