26-02-11 Tzum DA1 - Arum DA1
14:30, zaterdag 26 februari ..

Vandaag treden wij thuis aan tegen de dames van Arum!
We beginnen met de volgende opstelling:

Op keep staat Reina.
Achterin staan Klaske, Lidewey en Petra met op voorstop Baukje.
Centraal op 't midden staan Alida, Truus en Anjali en voorin staan Anita, Marrit en Hilda.

Op wissel zitten Grietje, Johanna en Jikke
Onze scheids voor vandaag is voor de verandering Alle.

De aftrap is voor de dames van Arum.

Vanaf de 1e minuut wordt er veel druk op Arum gezet, en wordt er ook veel met korte, maar toch iets paniekerige tikken gespeeld. Tzum weet wel meteen veel kansen te creëren en veel voor de goal te komen, maar lijkt zijn draai daar nog niet helemaal te vinden. Het lijkt in de eerste instantie wel alsof 'onze' dames weer even moeten wennen in het veld. Anita,Marrit,Truus en Baukje hebben in de eerste 10 minuten een aantal keer een kans, maar uiteindelijk is het Truus die na een assist van Alida het eerste doelpunt voor Tzum weet te maken! Helaas moet Baukje vlak hierna gewisseld worden vanwege een blessure en komt Grietje er voor haar in. Tzum lijkt er nu iets meer in te zitten en speelt veel op de kant van de tegenstander. Dit mondt in de 16e minuut uit op een goal van Anita, en in de 25e minuut een doelpunt van Hilda!
Vlak hierna krijgt Tzum een corner toegewezen, welke genomen wordt door Hilda, maar deze wordt meteen kordaat afgekapt door Arum. In de 35e minuut weet Anita nogmaals te scoren voor Tzum en wordt Johanna gewisseld voor Anjali. Vlak hierna wordt er afgefloten en is het rust.

Nog geen minuut na het fluitje krijgt Marrit een kans voor Tzum, maar dat mag niet baten. Hierna komen opeenvolgende kansen voor Tzum en staan we vaak lijnrecht over de goal maar het wordt ons blijkbaar niet zo gegund als in de eerste helft! Toch weet Arum de eerste 30 minuten van de 2e helft onze kant niet te bereiken en gebeurt dit pas als we nog 10 minuten te spelen hebben. Gelukkig voor ons was dat eenmaal en komt er niks uit... Helaas voor Arum krijgt Anita de bal vlak hierna voor de voeten en weet wederom te scoren! Vlak na dit goal krijgt Tzum een corner toegewezen welke ook weer genomen wordt door Hilda. Niet veel later krijgt Alida de bal voor de voeten en door een voorzet van haar weet Grietje de bal in de doel te koppen! Hierna vliegt Truus tegen een tegenstandster aan die daarna meteen op de grond valt, waarna Truus maar even duidelijk maakt ' dat die mij searder os dij, tink!'
Marrit krijgt nog een penalty toegewezen, maar deze komt te hoog over de lat. Niet veel later weet Hilda nog wel een kans te creëren en te scoren, waardoor de eindstand, na het fluitje van Alle, op 7 - 0 staat!


Volgende week spelen wij wederom thuis om 14:30 tegen de dames van Mulier!
Fijn weekend, en tot op het veld.

FM
Programma
Zaterdag 12 Juni

10:40 u S.c Franeker Jo8-2 - Tzum Jo8-1

10:00 u Sjo Dfc Jo11-2 - Tzum Jo11-1

10:00 u Blauw-wit'34 Jo14-3 - Tzum jo14-1

Zaterdag 19 Juni

09:00 u Sjo Arum/Stormvogels '64 - Tzum Jo8-1

10:15 u Zeerobben Jo11-3 - Tzum Jo11-1

Zaterdag 26 Juni

09:00 u Tzum Jo8-1 - Oosterlittens Jo8-2

10:00 u Tzum Jo11-1 - Gavc Jo11-3

10:15 u Jacob St -Jo14-1G - Tzum Jo14-1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!