10-12-11 Tzum 1 - HJSC 2
Tzum 1 - HJSC 2

Afgelopen zaterdag 10-12-11, Moest het 1e elftal van Tzum aantreden op eigen veld tegen het 2e van de Hommerts Jutrijp Sport Combinatie. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we 1 minuut stil gestaan bij het ongeluk afgelopen week bij het aquaduct onder het Prinses Margriet kanaal in Sneek, hierbij is een goede bekende van de club van HJSC omgekomen.

Fokke van der veen fluit voor het begin van de wedstrijd, de eerste helft was nou niet bepaald om naar huis toe te schrijven, Maar toch kon Tzum met een beetje hulp van de verdediger van HJSC scoren,in een goede actie van Tim die over de rechter zijde van het 16m.gebied binnen komt zal een voorzet geven op Redmar maar deze word van richting verandert, en rolt zo de goal in. 1-0 voor Tzum.

Gelukkig was de 2e helft een stuk beter en dat werd ook beloond, Harm komt door het strafschop gebied in en word daar onderuit gehaald. Harmen benut de penalty beheerst.2-0 voor Tzum. Nu is Tzum los en zo komt in een mooie reeks van passen Tim de 16m in en kan voorzetten op Ane Piet de binnen kan tikken, 3-0 maar Ane Piet is nog niet klaar met HJSC en legt de 4 en laatste goal prima in de netten.

Frits