03-12-11 TOP'63 D2 - Tzum D1
Top’63 tegen Tzum D1
We wisten al dat we kampioen waren maar ons doel was ook de laatste wedstrijd tegen Top’63 te winnen, zodat we ongeslagen kampioen konden worden.
Het was slecht weer, de eerste helft regende het de hele tijd. Maar we kwamen al snel op voorsprong door een mooie goal van Willem. Meestal spelen we de eerste helft wat matig en komen we de tweede helft goed op gang, maar nu was dat anders. Er werd vanaf het begin goed gespeeld, iedereen stond goed op zijn plek, en wist ook bijna ieder duel te winnen. Dus kon het niet uitblijven dat er meer doelpunten kwamen. We liepen al snel uit tot 4-0.
Toen kregen we even een tegenslag, doordat top’63 een doelpunt wist te maken bij een uitbraak waar de verdediging geen antwoord op had. Maar al snel daarna scoorden we weer een doelpunt en gingen met 5-1 de rust in.
Na de rust was het gelukkig droog. Ook nu speelden we weer prima samen, Iedereen deed het erg goed, en dan is er voor de tegenstander geen houden meer aan. We hebben nog 5 doelpunten gemaakt. Maaike scoorde nog een mooie goal, en Joey wist met een mooie sliding de bal in het doel te krijgen. Hier was hij zeer blij mee, dat is aan de foto’s wel te zien.
De einduitslag van 1-10
De doelpunten werden gemaakt door:
Joël 3x
Willem 2x
Kevin 2x
Maaike 1x
Joey 1x
eigen doelpunt 1X
Toen we terug kwamen in de voetbalkantine, heeft Debby ons een mooi gedicht voorgelezen. Daarna kreeg iedereen een bloem, en alle spelers kregen een hele mooie staander met een voetballer, ik kreeg er één met een keeper, en scheidsrechter Wijbren kreeg er één van een scheidsrechter.
Aan onze aanvoerster Maaike werd de wisselbeker uitgereikt die iedereen een week in huis mag hebben.
Daarna zijn we met de trekker en kar door het dorp gegaan. Toen we terug kwamen stond de limonade en de patat al klaar.
Het was een mooie afsluiting van de competitie.
We hebben 9 wedstrijden gespeeld, en als gewonnen dus 27 punten. 91 goals hebben we gemaakt en we hadden 11 tegen goals .
Met dank aan de trainers Frank, Dirk Tjeerd, en Damian.
Tot het volgend seizoen, want dan gaan we er weer voor.
Dit was het verslag van Sven (met hulp van zijn vader)