Tzum DA1 - Mulier DA1
Vanavond voetballen wij tegen de dames van Mulier!
Altijd een ietwat dreeche pot.

De opstelling voor vanavond is als volgt;

Op keep staat Tjitske, met achterin Petra, Baukje en Klaske.
Op voorstop staat Rinske, en in 't midden Anjali, Truus en Alida.
Voorin staan Jessye, Hilda en Anita.

Op wissel staan Grietje, Lidewey, Jikke en Marrit.
Frank is de scheids, en de aftrap is voor Tzum.

In de eerste helft zijn er een aantal goeie kansen voor Tzum, meteen al in de 1e helft met een schot op de goal van Hilda. Helaas raakt deze de lat. Op de kansen na gebeurt er verder niet veel. De communicatie onderling is niet echt ideaal, en het lijkt zo nu en dan wat rommelig. In de 33e minuut heeft Truus nog een goede kans om te scoren maar ook dit wordt 'm niet. Dan net, voor de rust, in de 40e minuut weet Mulier te scoren en gaan we met een 0-1 richting de thee.

De tweede helft begint Tzum weer met frisse moed!
Hoewel er goeie passen en actie's tussen zitten komt het er toch niet uit.. In de 76e minuut wordt dit nogmaals benadrukt als Mulier de 0-2 maakt. We krijgen nog een vrije trap toegewezen maar dit mag niet baten. In de 88e minuut weet Lidewey nog fantastisch een actie te stoppen van Mulier. Het laatste kwartier zijn er hier en daar nog kansen van beide partijen, maar geen van beide weten dan nog bij de goal te komen. Uiteindelijk fluit Frank af en is de wedstrijd beslist.

De wedstrijd die voor zaterdag gepland stond tegen LSC gaat niet door.

Iedereen succes zaterdag, en tot op het veld.

FM