02-04-11 Tzum D1 - Waterpoort Boys D1
Afgelopen zaterdag 2 april moesten wij voetballen tegen Waterpoort Boys uit Sneek.
De wedstrijd begon om 10:00. Het duurde eerst even voor dat er een doelpunt werd gemaakt maar naar ongeveer 10 minuten scoorde Arjen Z na een lange rush de 1-0, niet lang daarna scoorde Harm Jelle met een hard schot de 2-0. Kort daarna scoorde Willem de 3-0 en de 4-0. Niels S scoorde daarna de 5-0. Even later scoorde Willem via een gelukje de 6-0 en later scoorde hij ook nog de 7-0 en de 8-0. Toen floot de scheids af en was het rust. Na de rust gingen we slechter spelen en het duurde lang voordat de 9-0 kwam maar die kwam er uiteindelijk door Arjen Z, doordat de bal van richting was veranderd was de keeper kansloos en was het een doelpunt. Even later scoorde Arjen Z de 10-0. Na de 10-0 zakten we steeds verder weg en scoorde Waterpoort Boys in de rebound maar daarvoor had Kevin B een hele goede redding maar kon in tweede herstantie niet redden. Daarna scoorde Waterpoort Boys nog een keer tegen en werd het 10-2. Daarna 1 minuut voor tijd maakte Arjen E een goede actie en speelde Jan met een mooie voorzet zomaar in de voeten en Jan scoorde de 11-2 nadat de keeper en de andere spelers verkeerd zaten. Het was een hele leuke en sportieve wedstrijd en we hebben gewonnen met 11-2!!!!!!!

Groetjes Willem