25-09-2010 Tzum D2M - SDS D4M
Zaterdagochtend half 9 en de meisjes D2 kwamen langzamerhand aan fietsen.
De wedstrijd begon om 9 uur. Dus om 9 uur klonk het fluitsignaal, we mochten beginnen.
We moesten eerst nog op gang komen maar daarna ging het weer ietsje beter. Totdat het eerste goal voor SDS werd gemaakt.Maar daar lieten we het niet bij zitten. Dat betekend dat het dus 1 - 1 werd.
Toen de rust was afgelopen begonnen we aan de 2de helft. Het ging beter dan de eerste helft, maar toch wisten ze nog te scoren, maar dat lieten we niet toe dus Tzum maakte er ook nog 1.
2 - 2 SDS had nog een paar mooie kansen, maar toch waren wij ietsje sterker, maar toch wisten wij geen goal te maken.Dus toen deed SDS het en net voor het einde werd er een reusachtige slijding op Annerigt gemaakt en dat heeft ze geweten ze moest van Edwin het veld uit voor 2 minuten. Maar de wedstridj duurde geen 2 minuten meer dus toen floot Edwin de 2de helft af en was de wedstrijd afgelopen en nam SDS de punten mee naar Oosterlittens

Groetjes Jitske van der Sluis