18-09-10 Tzum F1 - Dronrijp F2
Tzum F1 tegen Dronrijp F1
Tegen half negen was een ieder aanwezig. De jongens gingen zich snel omkleden, om goed op tijd warm te lopen en zich voor te bereiden op de zware klus die voor hun lag.
De wedstrijd zou om negen uur beginnen maar we zagen nog geen tegenstander. Zouden ze misschien bang zijn voor onze F1?
Maar na even rond gebeld te hebben, kwam de tegenstander toch nog opdagen.
De scheidsrechter begon de wedstrijd om 10.00uur te fluiten en om 10.01 stond het team van Tzum 0-1 achter. (Een klein foutje in de achterroede). Vrij snel stonden we achter met 0-3.
Maar toen kwamen onze jongens los; na een lange dribbel stond Robin alleen voor de keeper maar helaas werd dat net geen goal. Enkele minuten later was het dan toch raak voor onze jongens.
In de tweede helft werd er alles aan gedaan om de tij te keren. Maar helaas, dat mocht niet baten. Het is uiteindelijk 3-9 voor het wat oudere team uit Dronrijp geworden.
De inzet van onze jongens was groots en de wedstrijd was heel sportief. Ook dank aan de supporters die op deze dag duidelijk aanwezig waren en met positief gejuich de jongens bijstonden.
Na de wedstrijd werden er nog penalty’s genomen en daar stond Steven als een muur in de goal. Een ijzersterke prestatie. De ronde penaltyschieten hebben we zekers gewonnen en dat is ook een kunst op zich.
Dus al met al, goed gevoetbald met grote inzet en volgende keer gaan we er weer voor.

Groetjes Willem Stevens