18-09-10 Terschelling - Tzum B1
18-09-10 Terschelling B1 – Tzum B1


Het was 9.00 uur en we gingen in de auto’s richting Harlingen, om de boot van Harlingen naar Terschelling te nemen. Iedereen had er zin in en we konden eerst lekker genieten op de boot.
Toen we op de boot waren, kregen we te horen dat er een schroef miste, daardoor we iets later op het eiland zouden aankomen. En daarom konden we gratis warme dranken krijgen, iedereen heeft die goed benut!

Toen we bij het sportcomplex van Terschelling aankwamen, waren ruim op tijd voor de wedstrijd.
Even wat met de bal op het goal schieten en de tijd ging wel door, toen was het half 2. We konden gaan aankleden en voorbereiden op de wedstrijd.

14.00 uur: De wedstrijd kon beginnen.

De opstelling:

Damian(Ype)

Erwin
Willem Anne-Rein
Arjen
Thom Michael(Remco) Jurrit
Ype(Damain) Marco Bertus


Wissel: Remco
Afwezig: Tsjidsger


Na de aftrap van Tzum, was de bal een lange tijd bij Tzum. De Terschellingers kregen niet veel kansen, maar aan de andere kant voor ons hadden wij veel kansen. Marco een bal op de lat, Ype nog een schot op doel, jammer genoeg leverde dit niks op voor de Tzummers. Toen Terschelling een paar keer er uit kwam, zakte Tzum wat weg. En kreeg Terschelling wat kansen, dit leverde wel wat op: 1-0
Tzum probeerde het ook wel, maar kwam er nooit helemaal door. Terschelling had een goed lopende verdediging, en daardoor kreeg Tzum weinig kansen. Terschelling had alweer een kans en alweer een doelpunt: 2-0. De rust was bijna in zicht, Tzum creëerde nog een grote kans waarbij Jurrit een goed voorzet gaf, en Marco de bal over het doel schoot.


In de rust werd er gewisseld van plaats Damian en Ype, Remco kwam in plaats van Michael. Michael kreeg last van zijn blessure.

Terschelling kwam in de 2de helft veel meer aan de bal, Tzum kon zijn man niet meer bij houden, waardoor er flink wat tegendoelpunten kwamen. 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0. Toen kwam Tzum ook wat aan de bal, Marco met een goede solo en net naast het goal. Terschelling had de zaken goed op orde en kregen weer kansen, die er weer in gingen. 8-0, 9-0, 10-0, 11-0. Tzum kon niks beginnen tegen Terschelling. Toen het eindsignaal klonk was Tzum niet tevreden met het resultaat. De eerste helft speelden we goed, maar de tweede helft was er niks meer van te zien. Jammer.

Van: Thom Strikwerda
Programma
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2

15:45 uur Tzum Vr1- Twijzel Sc Vr1

10:00 uur Tzum Jo14-1 - Harkema Opeinde Jo14-1

Zaterdag 17 Oktober

14:30 Uur Tzum Vr1 - Vcr Vr1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!