11-09-2010 Ouwe Syl F1 - Tzum F1
Tzum F1 tegen Ouwe Syl F1

Zaterdag 11 september was onze eerste uitwedstrijd en dan ook gelijk zo’n eind weg! We moesten al om 8.00 uur vertrekken en dat is wel heel vroeg….
De eerste helft waren de teams aardig aan elkaar gewaagd maar helaas kwamen we toch 1-0 achter. In de rust kregen we dan ook super limonade zodat we in de tweede helft er nog harder tegenaan konden.
De tweede helft was amper nog niet begonnen en de ouders waren er totaal nog niet op voorbereid maar daar was gelijk al de 1-1 door Steven. Nu begon het erop te lijken en Robin en Steven wisten beide om en om het doel goed te bereiken. Ondanks het goed verdedigende werk van de overige spelers ging er ook aan de kant van Ouwe Syl nog een doelpunt in maar de einduitslag was gelukkig 2-4 geworden dus onze eerste gewonnen wedstrijd dit seizoen!!!!
De volgende spelers waren allemaal mee: Tigo, Robin, Steven, Redmer, Jort, Cas, Piter-Gerben, Sido (die nog maar 2x heeft getraind en mocht gelijk al, in totaal, een halve wedstrijd spelen! Knap hoor.) en ik zelf……
Groetjes,
Yoeri