04-09-10 Tzum F1 - Hardegarijp F4
Verslag 1e wedstrijd F1 in de najaarscompetitie 2010.

Afgelopen zaterdag 4 september mocht de “nieuwe” F1 de competitie beginnen in een thuiswedstrijd tegen Hardegarijp F4.
Het was wel weer even wennen, maar de jongens deden flink hun best.
Hardegarijp had er ook zin in en ging flink in de aanval.
Tijdens de 1e helft stond Steven Koster op doel en had het er best druk! Toch liet hij maar 2 ballen door en de rest was kansloos voor deze keeper.
Voorin probeerden Robin, Cas en Janco in de aanval te komen maar dit wilde helaas niet goed lukken.
Achterin waren Redmer en Tigo aan het verdedigen en op het middenveld stonden Piter-Gerben, Piter V., Yoeri en onze debutant Sander Stevens het de tegenpartij moeilijk te maken.
Na de rust was Redmer de keeper en liet eveneens een sterk staaltje talent zien! Ook hij liet van alle ballen maar 2 door en dat pas in de laatste minuten.
Ondertussen deden de jongens in het veld hun uiterste best om te gaan scoren maar Hardegarijp was gewoon sterker.
Al met al was het een hele spannende wedstrijd!
De eindstand kwam op 0-4.

Volgende week weer een nieuwe wedstrijd!