16-10-10 Tzum F1 - Zeerobben F2
Zaterdag 16 oktober Tzum F1 tegen Zeerobben F2

Vandaag stond een moeilijke wedstrijd op het programma. Zeerobben is koploper met al 66 doelpunten. Het regende en was erg koud. Gelukkig hadden beide teams evenveel spelers zodat alle 9 aanwezige jongens de hele partij konden spelen. Steven Koster stond vandaag op het doel. Tzum begon goed. Toch maakte Zeerobben na 5 minuten de 0-1. Tzum liet zich hier niet door uit het veld slaan en begon goed te verdedigen. Redmer, Cas en Tigo hielden de ballen mooi tegen. Zo bleef het nog ruim 5 minuten 0-1. Toen begonnen de Zeerobben uit te lopen. De jongens uit Harlingen, allemaal zeker een kop groter en al 3 jaar ervaring als team, gunden de Tzummer boys niet veel ballen meer. Ook ontstonden er wat kleine blessures. Zo kreeg Janco in de 16e minuut een bal hard in de buik. Gelukkig was daar Brikita. Als een jonge hinde rende zij het veld in om de helpende hand te bieden.
Het was inmiddels 0-7 toen de fluit van de rust kwam.
Na de rust ging het helaas in hetzelfde tempo door. De Tzummers gingen dapper door maar konden niet verhinderen dat er wederom flink gescoord werd. Ook nu moest Brikita een paar keer het veld in om de jongens te verzorgen. Gelukkig waren er geen ernstige blessures.
Alle jongen deden goed hun best maar Robin en Janco konden de bal niet vaak voorin krijgen. Bijna was er dan toch een doelpunt maar helaas bleef de 0 staan. Eindstand was 0-13.
Op het eind toch nog even penalty schieten zodat ook de boys uit Tzum nog wat konden scoren. Ondanks het verlies hebben de jongens toch een goede wedstrijd gespeeld.
Programma
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2

15:45 uur Tzum Vr1- Twijzel Sc Vr1

10:00 uur Tzum Jo14-1 - Harkema Opeinde Jo14-1

Zaterdag 17 Oktober

14:30 Uur Tzum Vr1 - Vcr Vr1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!