22-05-10 Tzum F1 - Blauw Wit F5
Wedstrijdverslag Tzum F 1 tegen Blauw-Wit '34 uit Leeuwarden

Na een wat trage start konden we eindelijk los.
Onder aanvoering van Demi en Jarich als reserve konden we met 8 spelers van start.
In de eerste 5 minuten hadden we het eerste doelpunt tegen en al gauw viel het tweede doel voor de tegenpartij.We hadden zelf een heleboel kansen en deden er ook alles aan om het verlies goed te maken.De tegenpartij won de eerste helft met 2-0.

In de tweede helft vielen er nog twee doelpunten voor blauw-wit.Dit konden we niet tolereren.Jarich werd ingezet en dit was een goede tactiek.Jarich nam twee doelpunten voor zijn rekening. De eindstand kwamop 4-2 voor blauw-wit leeuwarden.Al met al een spannende wedstrijd waarin we ons niet zomaar gewonnen lieten.Demi was de "man"(woman) of the match!

Op naar de laatste wedstrijd en dan gooien we alle jokers in het spel.Zet hem op.