27-03-10 Tzum MC1 - De Walde MC1
27-3-2010 Tzum MC1 – De Walde MC1

Zaterdag 27 maart 2010 moesten we tegen De Walde.
De aftrap is voor De Walde, het ging meteen goed en we speelden goed over. Na een paar minuten kreeg Kayleigh een mooie voorzet en liep goed door en ze scoorde, 1-0 een mooi begin van de wedstrijd. We zetten goed door en De Walde kreeg weinig kansen, wij kregen juist veel kansen. Een paar minuten later na de 1-0 is het bij het doel van De Walde een beetje rommelig en als Hilda dan de bal voor haar voeten krijgt schiet ze maar de keepster had hem niet goed vast en Hilda schiet nog een keer en ze scoort, 2-0. Hilda krijgt nog een keer de bal en schiet maar eens op doel en hij zit. 3-0. We hebben nog meer kansjes gehad maar die gingen jammer genoeg naast of de keeper had hem. We gingen met 3-0 de rust in.

Na de eerste helft gingen Jacob, Truus en Hilda met de dames mee, de vader van Anouk coachte ons de 2e helft. Wij mochten aftrappen, het ging niet zo als het in de 1e helft wel ging en De Walde kreeg kansen en ze benutten er ook één in het begin van de 2e helft 3-1. We zakten in en we gingen niet beter voetballen maar we zetten wel door. We kregen ook nog een paar mooie kansen maar die gingen jammer genoeg allemaal naast of in de handen van de keepster. We hebben gelukkig de 3-1 wel gehouden en gewonnen.
De women of the match was; Elske Bakker.

Groetjes Jikke