13-03-10 Tzum F1 - St. Jacob F1G
We speelden de wedstrijd 7 tegen 7 met één wissel.Klaas was aanvoerder.De eerste tien minuten hadden we al een doelpunt tegen.Maar Gertjan maakte dat goed met een goal en dat bracht de stand op 1-1.
Op het eind van de eerste helft scoorde St.Jacob nogmaals. Bijna hadden we 3 doelpunten tegen, maar Jacub redde de zaak.Met 2-1 voor de tegenpartij gingen we de pauze in.

In de eerste 5 minuten van de tweede helft scoorde Gertjan weer en toen was het 2 -2.Het bleef een spannende wedstrijd tot aan het eind. St.Jacob maakte nog een doelpunt en wij ook en dat bracht de eindstand op 3-3.Er was nog een spannend samenspel tussen Lucas en Tsjalle.Lucas schoot tussen de benen van een tegenstander door en speelde zo over naar Tsjalle.

Een kleine impressie van de wedstrijd:

Het was een spannende en sportieve wedstrijd.Lucas was de man of the match.

groeten!
Zaterdag 10 Oktober