24-04-10 Tzum F2 - Zeerobben F6
Wedstrijdverslag Tzum F2 – Zeerobben F6, gespeeld op zaterdag 24 april 2010.

Na het benauwde gelijkspel dat vorige week gehaald werd in Franeker moesten de jongens van F2 aantreden tegen de F6 van Zeerobben uit Harlingen. In de eerste helft leek het erop dat het een herhaling van de week daarvoor ging worden, want het was erg druk voor het Tzummer doel. Maar keeper Redmer Cnossen stond z’n mannetje en hield zijn doel schoon.

Dat leek in de tweede helft weer zo te gaan. Trainer Gerrit Politiek had in de rust de heren blijkbaar goed toegesproken, want gaandeweg de tweede helft werd Tzum F2 steeds gevaarlijker. Wanneer de spelers van Zeerobben weer voor het Tzummer doel kwamen, werd er heel snel naar voren gespeeld en konden Janco Tolsma en Robin Benders heel gevaarlijk voor het doel van de Zeerobben worden. Echt countervoetbal.

Jammer genoeg werd er uit deze gevaarlijke acties niet gescoord, en vloot de scheidsrechter af bij wederom een 0-0 gelijkspel. Na de wedstrijd werden er zoals gebruikelijk penalty’s genomen. De keepers van beide teams lieten zich van hun beste kant zien en lieten elk maar 2 ballen door. De uitslag hiervan dus: 2-2. Piter Vollema werd voor Tzum uitgeroepen tot Man of the Match.

Bert Vollema
Programma
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2

15:45 uur Tzum Vr1- Twijzel Sc Vr1

10:00 uur Tzum Jo14-1 - Harkema Opeinde Jo14-1

Zaterdag 17 Oktober

14:30 Uur Tzum Vr1 - Vcr Vr1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!