12-04-10 Tzum MC1 - Arum MC1
Tzum MC1 – Arum Mc1 2 - 2 07-04-10

Op de zonnige woensdag avond hadden wij, MC1 tegen Arum gevoetbald. We zouden deze wedstrijd eerst al op de zaterdag ervoor spelen maar om een of andere reden kon de wedstrijd niet door gaan.
De eerste helft begonnen we goed, en na een tijdje scoorden wij de eerste goal. De goal werd gemaakt door Hilda.
Maar Arum kwam terug en scoorde later hun eerste goal. We speelden de eerste helft nog sterk verder maar er kwamen niet meer goals uit.

In de rust kregen we een goede opkikker. Over hoe we nog beter konden spelen. Zo konden we later de tweede goed beginnen.

De tweede helft speelden we ongeveer hetzelfde als de eerste helft. Na een tijdje kwam ons tweede goal erbij. Dit goal werd ook gemaakt door Hilda. Maar even later kwam Arum ook alweer met hun tweede goal. Jammer genoeg werd er niet gescoord uit de vele corners die we hadden gehad.
Ook jammer was dat er verder niet meer is gescoord. Het bleef dus bij 2-2. Een mooi gelijk spel voor deze wedstrijd!!

Thera ypma
MC1