19-09-09 Tzum F1 - Harlingen F2
Een prachtige zaterdagmorgen was het de 19e september 2009.
Niet alleen het weer was met een lekker zonnetje prima te noemen, maar onze F-jes wonnen ook nog voor het eerst dit seizoen met mooie cijfers: 5-0!!!

In de 1e minuut opende Gert-Jan de score terwijl de tegenstanders nog niet aan de bal waren geweest vanaf de aftrap!
Klaas was met een mooi schot op doel in de vijfde minuut dicht bij een tweede treffer . De keeper redde mooi.
Maar een paar minuten later was het dan toch raak voor Klaas! 2-0 door een mooie harde knal.

Vlak na rust maakte Gert-Jan er gelijk 3-0 van, waarna 5 minuten later de 4e goal volgde!
Gert-Jan was goed op dreef en zorgde een paar minuten voor tijd voor de 5e en laatste goal van de wedstrijd.

Onze keeper Jacob had weinig te doen, maar was heel alert toen hij een paar keer in actie moest komen!

Het penalty schieten na afloop van de wedstrijd was ook één groot succesverhaal. Vrijwel alle spelers wisten te scoren!!
Al met al een mooie ochtend met de invallers Demi, Robin en Janco voor de afwezige Tsjalle, Harto, Tigo en Steven.
Kijk hier voor de foto's

Op naar de 26e uit tegen Dronrijp F2!

De invalleider, Casper van Noort
Zaterdag 10 Oktober