12-09-09 De Walde 3 - Tzum 2
Vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd voor het 2e.
Met de nodige creativiteit hadden we de eerste helft precies elf man. Het hield niet echt over, maar konden we om één uur toch beginnen.

Helaas duurde de wedstrijd niet zo lang (ongeveer een kwartier, twintig minuten). Johannes, een tegenstander en Frouke gingen tegelijk op een hoge bal af, maar daarbij zagen Johannes en Frouke elkaar niet aankomen. Het resultaat was dat er een botsing was tussen hun hoofden, met als gevolg een flinke snee in Johannes zijn wenkbrauw en een flinke wond op het voorhoofd van Frouke.
Johannes is bij een huisarts in de buurt behandeld aan zijn wenkbrauw en Frouke, die er iets minder aan toe was, is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is zijn hoofdwond behandeld en Frouke moest nog een een nachtje blijven ter observatie. Gelukkig is hij inmiddels weer thuis.