03-09-09 Warga DA2 - Tzum DA1
Door: Angelina Wagenaar

1ste helft:
Om 19:00 uur zijn we begonnen met de wedstrijd. Gelukkig was het weer nu aardig, wel waaide het nog erg hard. Ondanks dit kregen we veel kansen om te scoren.
Vandaag speelde Rinske met ons mee, die snoeide er lekker in om! Ook Anita was lekker opdreef ze speelde de een na de ander uit. We hadden deze wedstrijd veel balbezit, maar het bleef de 1e helft 0-0.

2e helft:
Jacob kreeg een verzoek vanuit het veld dat wij stil moesten zijn in de duck-out, Bettina en Truus konden hun waffel weer eens niet houden haha! Zij kwamen er zo boven uit dat de spelers Jacob niet meer konden horen coachen. Na 2 minuten spelen in de 2e helft werd er dan eindelijk een doelpunt gescoord door
Rinske!! Toen hadden we de smaak te maken want nog niet 1 minuut later scoorde Jessye het 2e doelpunt!! Druk op de ketel riep Jacob toen! En er volgde een 3e doelpunt van de keeper zelf. Het stond nu 3-0 voor jaja de Dames TZUM! En vlak hier na snoeide Grietsje er nog even een balletje achterna haha! En zo naderde het einde van deze leuke maar vooral super wedstrijd voor ons! We hebben deze wedstrijd dus gewonnen met 4-0!

En ja, wij dames van Tzum pakken de eerste punten van dit seizoen binnen onze voetbalclub! Wij gaan vooral zo door!