29-08-09 AVC DA2 - Tzum DA1

Aanval: Kayleigh, Hilda en Grietje
Wissels: Angelina, Anita en Bettina
Trainer /Leider: Jacob Bosch en Gerlof Bleeker

Vandaag speelden we een beker wedstrijd tegen AVC DA2, de wedstrijd begon om kwart over 12.
Wegens te kort aan spelers hadden we Kayleigh Brenkman uit de meisjes meegenomen, wat ze beslist niet onaardig deed.

1ste helft
Na 15 min gespeeld te hebben was het jammer genoeg 1-0 voor AVC, 2 min later stond de 2-0 al op het scorebord van AVC en zo ging het door tot de rust met een tussen stand van 6-0 voor AVC. Tzum speelde niet zo goed al met al het kon gewoon beter, we hadden te veel bal verlies. In de rust hadden we alles even goed doorgenomen en sommige spelers had Jacob op andere posities gezet, dus we gingen er weer voor.

2e helft
De 2e helft ging gelukkig een stukken beter, we speelden beter over en er zat wat meer rust in. Jacob zei:en prettiger om na te kijken!!!! Haha trainert was het zo'n puinhoop dan!!! viel toch wel mee hahaha
Helaas verloren we Rinske ook nog uit het veld wegens enkel blessure, daarna ging Loes nog met de knie en vervolgens Klaske met haar pijntjes aan de hakjes. Maar Klaske had een oplossing gevonden door een klein stukje tape te gebruiken was het snel weer opgelost.

Ondanks dat we vandaag veel basis spelers misten,hebben we hier weer veel van geleerd,de eindstand werd dan ook AVC DA2 - VV TZUM DA1 7-0. Dit was onze laatste Beker wedstrijd, we hebben 3 gespeeld en 3 verloren. Maar we hebben veel van deze voorbereiding geleerd en hopen op veel SUC6 met de competitie.

WIJ GAAN ERVOOR!!!