Tzum Jo9-1 wint met 3-7 bij Makkum Jo9-1
17-11-2018 14:00
wedstrijd 11/17/2018
tzum <--> makkum
god wat was dit een spannende wedstrijd,
in de eerste 5 minuuten heeft noah 2 keer gescoord.
knap hoor, beide teams hebben veel kansen gehad. sommige nuttig gebruikt,
andere minder nuttig. maar iedereen deed zijn best. na de 2 goals heeft noah een corner gekregen. die gebruikte hij nuttig, helaas heeft de keeper van makkum de bal tegengehouden. na nog een paar minuuten heeft ook mike een goal gescoord.
makkum heeft uittrap. noah heeft weer gescoord, de stand is nu 0-4 voor tzum,
tzum kreeg een kans maar heeft heb helaas niet nuttig kunnen gebruiken. de keeper van tzum neemt de bal uit, en daar is ie weer hoor, noah met een 0-5 voor tzum. het is time out voor beide teams. en time-in. makkum is aan de bal en scoort. de momentele stand is 1-5, ze weten dat makkum een punt gescoord heeft en laten het daar niet bij zitten. er word meteen een doelpunt gescoord door hylke. 1-6 voor tzum. er volgen nog veel kansen en dan word er drie keer gefloten, er is rust. de 2e helft gaat beginnen, de stand is 1-6 voor tzum, ze staan voor en het lijkt alsof ze denken dat ze niks meer hoeven te doen. zo moet je niet denken jongens, makkum heeft de bal en ze scoren 2-6, voordat ze ook maar met hun ogen kunnen knipperen heeft makkum nog een keer gescoord 3-6 voor makkum, iemand word getackelt en tzum krijg vrije trap. de bal is gered door jelmer, opnieuw een time-out, er word weer even besproken en weer time-in. de bal is uit spel en makkim krijgt in, mike heeft een kans maar mist hem. jelmer neemt de bal uit en lorenzo pakt zijn kans en scoort, toch nog even 3-7. dan is de wedstrijd ge eindigt en de eindstand is 3-7.
dat was een heel spannende wedstrijd
Tzum Jo12-1 speelt gelijk bij Arum Jo12-1G
17-11-2018 09:25
Verslag van 10 november
Het is mooi weer.
In de eerste 3 miuten scoort Keano.
Daarna werd keano geschopt door de keeper , AU!
Daarna volgt de mooie redding van allard.
Daarna scoort keano de 2-0
Daarna maakt arum een goal, maar tzum blijft voor 2-1
Time out
Tzum begint niet zo lekker na de time out, want het word 2-2
Daarna houd allard de bal 2× tegen
dan maakt noah een kans ,maar zit net niet
Dan word het 3-2 want piter maakt een fantastisch goal!
Dan word het spannend want arum scoort 3-3
Dan volgt een prachtige redding van allard!!
Dan komt een mooie kans van keano, helaas mis.
Dan scoort arum de 4-3!
Dan mag duko indribbelen, hij scoort!
Iedereen is trots op zichzelf want de eindstand is 4-4
GOED GEDAAN!
Groetjes Rindert
Tzum 1 speeld met 1-1 gelijk tegen makkum
12-11-2018 21:26
klik op het plaatje voor de wedstrijd foto's
Tzum JO15-1G wint met 5-0 van Leew. Zwaluwen
11-11-2018 21:05
klik op het plaatje voor de wedstrijdfoto's
Tzum Jo9-1 verliest uit bij Tzummarum Jo9-1
10-11-2018 08:11
Zaterdag 3 november
Vandaag spelen we de uitwedstrijd tegen Tzummarum.
Brend stond in de spits en ik stond in de verdediging. Ook Noah stond in de verdediging. Er zijn veel doelpunten gemaakt in deze wedstrijd. De uitslag was uiteindelijk 7-4. In de 1e helft kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Brend. Het werd 0-2 door een vrije trap van Noah. De ruststand was 2-2. We speelden best goed over de 1e helft. Sybren-Jan en Hielke waren goed in afpakken van de bal. Mike kan heel hard rennen en heeft verassende truucjes.
Na de rust kwamen we weer voor; 2-3. Toen werd Tzummarum beter. Zij scoorden 4 doelpunten daarna. Toen kreeg Feije een schop en mocht Noah weer de vrije trap nemen en scoorde voor ons. Lorenzo deed ook erg zijn best om de bal af te pakken en over te spelen. Maar in de 2e helft lukte het allemaal niet meer zo goed. Jelmer keepte heel goed anders hadden ze er nog meer in geschopt.
Groet,
Redmer
Tzum 1 wint met 3-2 van Stiens
05-11-2018 18:45