Tzum 2 wint van Bolswardia 4
31-10-2009 22:05
Op zaterdag 31 oktober liet Tzum 2 in de thuiswedstrijd tegen Bolswardia 4 zien over scoringsvermogen te beschikken. Voor rust wisten Jildert van der Woud en Gerrit Hiemstra het net te vinden, na rust nam Eric Boersma beide doelpunten voor zijn rekening. Omdat de Bolswarders alleen voor de rust twee keer wisten te scoren bleven de punten in Tzum. Lees hier het wedstrijdverslag. Kijk hier voor de wedstrijdfoto's.
Voorbeschouwing: TFS 1 - Tzum 1
30-10-2009 11:45
Morgen (zaterdag) staat TFS tegen Tzum op het progamma, twee teams die laag op de ranglijst staan.
Vorige week moest TFS aantreden tegen Suawoude (inhaal wedstrijd) dat duel eindigde in een 4-2 overwinning voor Suawoude. TFS heeft ook nog geen punt behaalt de in de competitie, alle 7 wedstrijden werden verloren en staan dan ook helemaal onderaan.
Eén-Tweetje van oktober online
27-10-2009 21:37
Het Eén-Tweetje van oktober beschrijft het gevoel van de herfst. Klik hier om deze te lezen. Wie de voorgaande Eén-Tweetjes wil lezen kan op de linkjes onder de pagina van de column te klikken.
Dames Minnertsga te sterk voor de Dames van Tzum
26-10-2009 12:24
De Dames van VV Tzum hebben afgelopen zaterdag gevoetbald tegen de Dames van Minnertsga, lees hier het wedstrijdverslag
Geen overwinning voor de jeugdteams
25-10-2009 01:57
Op zaterdag 24 oktober werd er weer gevoetbald op het mooie veld van VV Tzum. De aftrap was vanmorgen voor Tzum MC1, zij moesten voetballen tegen Zeerobben MC1, helaas werd deze wedstrijd door onze meiden verloren, kijk hier voor enkele foto's.

Daarna was het de beurt aan onze jongens van Tzum B1 die tegen AVV B1G moesten voetballen. De wedstrijd begon al een half uur later, met als gevolg dat deze jongens en enkele meiden van Terschelling maar 2x 25 minuten konden gaan spelen, zodat AVV hun boot alsnog kon halen.......Helaas lieten onze jongens de punten liggen en gaven deze mee aan AVV, klik hier voor enkele wedstrijdfoto's.
Tzum 2 verliest van Zeerobben 3
24-10-2009 19:09
Op zaterdag 24 oktober wist Tzum 2 hun wedstrijd tegen de Zeerobben 3 niet in winst om te zetten. Met 0-2 was de ploeg uit Harlingen te sterk. Lees hier het wedstrijdverslag, maar klik vast hier voor enkele foto's van deze wedstrijd