Coronavirus – geen voetbalactiviteiten t/m 6 april 2020
13-03-2020 15:41
Beste leden,

De KNVB heeft besloten dat alle wedstrijden in het amateurvoetbal t/m 6 april zal worden afgelast. Het dringende advies is om ook geen trainingen en oefenwedstrijden te organiseren (zie onderstaande e-mail die wij gisteren van de KNVB hebben ontvangen).

Het bestuur van VV Tzum heeft besloten de richtlijnen van het RIVM en het advies van de KNVB te volgen. Hierdoor komen alle trainingen, het spelen van oefenwedstrijden of andere verenigingsactiviteiten t/m 6 april te vervallen!

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coranavirus nauwlettend in de gaten en zullen jullie bij verandering zo snel mogelijk informeren.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Tzum

Beste bestuurder,

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 6 april niet door te laten gaan. Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND