Tzum JO10-1 wint hun eerste wedstrijd van ONS Sneek JO10-1
08-02-2020 12:59
Verslagje Tsjom jo10 02-02-2020
De eerste wedstrijd weer na de winterstop. En hoe!! Winst!
We begonnen wat eerder omdat iedereen al klaar was, op het veld stond en koud begon te worden. De 1e actie van de wedstrijd zet Feije om in een doelpunt. Wat een begin! Redmer keept de eerste helft en keert een aantal ballen goed!
2-0 door Brend en later wederom schiet Brend de 3-0 in de kruising! Mike en Siebren-Jan pakken steeds goed de bal af en dan kunnen we weer door naar het doel van de tegenstander.
Van eigen helft gaat Hielke in een rush naar het doel van de tegenstander en maakt het cool af. 4-0 Waar gaat dit heen!!!
Maar we hebben ook een tegenstander. Ze schieten de 4-1 binnen. Net voor de rust.
Dan is het altijd even afwachten hoe onze boys de kleedkamer uitkomen…….de pijp kan dan wel eens leeg zijn……dat hebben we vaker meegemaakt.
Het wordt inderdaad weer spannend. 2 rommelige momenten voor het doel van Tzum leveren doelpunten op voor de tegenstanders. 2-4 en 3-4. Het wordt weer spannend!
Redmer knalt de 5-3 binnen!! Hielke keept de tweede helft.
Nu weer gefrommel voor het doel van Tzum en helaas een eigen doelpunt.
5-4.
Mike mist nog een kans en schiet ver over.
Gelukkig klinkt het eind signaal.
Gewonnen met 5-4!!!
Alle nieuwsberichten bekijken