Dames nemen punten mee naar huis
27-11-2019 09:56
Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen CVO, voor de verandering wat dichterbij, op andere tijden dan waar wij aan gewend zijn geraakt. We verzamelen al om 9.15 . Iedereen was gelukkig op tijd aanwezig, sommigen nog met de slaap nog in de ogen. Door een aantal blessures hadden we maar net genoeg mensen.

Tijdens het omkleden vonden we een leuke verassing van de Sint in onze voetbaltas. Nogmaals bedankt daarvoor Sint! We waren aan de late kant en dit konden we merken in de voorbereiding. De eerste 10 minuten van de eerste helft waren dan ook rommelig. Daarna werd het beter en hadden we meerdere leuke aanvallen. Een schot op de lat was bijna een doelpunt. Gelukkig kwam dat doelpunt daarna toch, met hulp van de linkervoet van onze topper Anjali; een mooi afstandsschot die over de keeper heen zeilde.

Het tweede doelpunt van de wedstrijd zat er, in mijn beleving al een tijdje aan te komen. Uiteindelijk mocht Alise weer een goal achter haar naam zetten, met behulp van Jildau, Truus (en vast meer die ik vergeet) droegen bij aan dit doelpunt. Door de druk naar voren van onze kant lag er meer ruimte voor hun voorhoede. CVO maakte hier in de 2e helft steeds meer en beter gebruik van. Uiteindelijk met succes, ze maakten hun eerste goal met een doorbraak op snelheid.

In de laatste 5 minuten viel het doelpunt van de wedstrijd in hun net. Alise kreeg een assist van Anjali op links en dribbelde vanaf de buitenkant richting het doel. Eenmaal binnen de 16m. haalde ze uit. Een perfecte goal in het hoekje. Toen was de winnaar duidelijk en de wedstrijd afgelopen. Eindstand 1-3 , de punten gaan mee naar Tsjom.

Op naar de volgende!
Alle nieuwsberichten bekijken