Dames Seizoen 2018/2019
04-06-2019 09:44
Het seizoen van 2018/2019 Dames

Met temperaturen als die van afgelopen weekend kunnen we gerust zeggen dat de zomer begint en dat er weer een voetbalseizoen is afgelopen. Het was een bijzonder seizoen, waarbij we met moeite genoeg spelers op konden trommelen om de wedstrijden te voetballen. We hebben helaas niet veel wedstrijden gewonnen en zijn dan ook onderaan geëindigd, desalniettemin kijken we uit naar het volgende seizoen.

Het team zal verfrissen doordat een aantal mensen stoppen, maar er gelukkig ook weer nieuwe aanwinst bij zal komen. We beginnen dus met een frisse en vernieuwde start (in de vijfde klas) en doen mee aan de bekerwedstrijden in september.

Iedereen bedankt voor de support afgelopen seizoen en met name aan de meiden die ook volgend jaar ons team komen versterken!

Tot op het veld!

VV Tzum Dames 1