Tzum JO10-1 verliezen hun laatste wedstrijd nipt van Frisia JO10-4
19-05-2019 00:17

18 mei 2019, 9 uur voetballen tegen LAC Frisia 1883 de laatste wedstrijd.
JO10
De jongens beginnen fel, ze gaan de strijd vol aan tegen de koplopers. Mike pakt de ballen goed af, rent het veld op en neer. Jelmer heeft goede en veel reddingen op keep. Daarbij blokt Siebren jan de ballen keurig zo komt er geen goal. Brend geeft een goede voorzet helaas net naast het goal. Hielke verdedigd goed, waarbij Jelmer het iets makkelijker heeft. Maar dan, Brend scoort na tienminuten. 1-0. Ties stond zijn mannetje hield de bal goed tegen. Voorzet van Noah en toen een eigen doelpunt 2-0.
Na 20 minuten wordt het 2-1. Daarna kwam al snel de 2-2.
Rust
Tweede helft
Feije begint goed scoort bijna en Lorenza scoort bijna uit de hoekschop. Jelmer staat heel goed te keepen. Youri neemt de bal een heel eind mee naar eigenhelft. En daar vliegt de 2-3 erin, daarna 2-4 en 2-5. Brend scoord de 3-5 een prachtig goal.
Helaas net verloren, maar zeker goed gevoetbald.
De jongens kregen na de wedstrijd een lekker ijsje, dik verdiend.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS