... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...
Tzum JO9-1 wint uit bij Leovardia
24-03-2018 11:51
De wedstrijd begon meteen goed! Jelmer scoorde de 0-1 in de 3e minuut. Meteen daarna werd de aanval ingezet door de tegenstander maar keeper Brend maakte een mooie redding! Niet lang daarna maakte Jelmer 0-2 met een prachtig schot.
Sybren Jan scoorde door een mooie aanval 0-3. Tzum bleef druk zetten daardoor volgde de 0-4 van Noa.
Oud speler Albert Fennema overleden.
16-03-2018 17:18
Geschokt en bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Albert Fennema.
Een kleine twintig jaar is Albert als speler actief geweest bij onze vereniging. Eerst als speler van Tzum 1 en daarna in het 2e elftal. Ook is hij een tijdje actief geweest als Jeugdleider. In 2012 is Albert gestopt als speler en deed hij nog vele hand en span diensten als vrijwilliger voor de club. Albert is slechts 49 jaar oud geworden.
Tzum JO11-1 wint met 3-2 van Stiens JO11-1
12-03-2018 19:56
Wedstrijdverslag Tzum JO-11 / Stiens JO-11
Het is zaterdag morgen met lekker weer, het voetbal seizoen is weer begonnen en de jongens hebben er zin in, de tegenstander is Stiens.
Om 10.00 uur fluit scheids Willem en de wedstrijd is los. Al snel wordt duidelijk dat de tegenstander ook goed kan voetballen en de mannetjes moeten er dus tegen aan, aan beide zijden word geen ruimte gegeven en er moet dus goed worden samengewerkt en overgespeeld om resultaten te behalen.
Dames verliezen uit tegen Heerenveense boys
12-03-2018 18:26
Afgelopen zaterdag speelde de dames uit tegen de koploper Heereveense Boys VR2. Vanaf het eerste moment lijken we tegen ons zelf te voetballen en wil het niet bepaald lukken in de eerste helft. We gaan dan ook met 0-5 achterstand de rust in. In de 2e helft weten we onszelf beter te sturen en staat Hilda haar mannetje op de goal. Heereveen krijgt nog steeds veel kansen maar weet er slechts nog 1 te maken. Eindstand 0-6. Volgende week spelen we thuis tegen Oudega. Tot op het veld.
Stiens 6 weer te sterk voor Tzum 2!!
11-03-2018 14:04
Zaterdag 10 maart mocht Tzum 2 thuis aantreden tegen het 6e van de SC Stiens. Enkele weken terug in Stiens werd nipt verloren (4-3) dus er waren mogelijkheden. In de eerste 20 minuten waren er weinig kansen voor beide ploegen, het betere spel kwam van Stiens. Zij kwamen wat gelukkig op een 1-0 voorsprong en hierna hield keeper Damian Tzum in de wedstrijd door een aantal prima reddingen. Toch kon ook hij de 0-2 niet voorkomen.
Na de rust begon Tzum 2 redelijk goed, maar dit was echter van korte duur. Stiens kreeg een hoekschop en na een duwtje in de rug van André sloeg hij met de handen naar de bal: penalty, 0-3. Enkele minuten later verschalkte laatste man Johannes zich en ook dit werd weer in een doelpunt omgezet, 0-4. De eindstand viel gelukkig nog mee, het werd 0-5!! Hieronder is het wedstrijdverslag van Hauke te lezen.
Tzum Jo9-1 pakt 3 punten bij Mulier Jo9-1 in Witmarsum
10-03-2018 11:26
In de eerste 5 minuten hadden al goede kansen.
Mooie aanvallen, helaas geen doelpunten.
Mooie acties van Noah en Redmer.
De tegenstander had ook kansen maar door mooie reddingsacties van Jelmer bleef een tegendoelpunt uit.
In de 15e minuut scoorde Noah een prachtige goal!
In de 17e minuut wederom een goal van Noah.
In de tweede helft helaas meteen een tegen doelpunt.
Daarna meteen weer een doelpunt van Noah.
De tegenstander scoorde helaas weer een tegen doelpunt. Eindstand 2-3 in voordeel van Tzum! Goed gespeeld mannen
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS