Doelpunten festijn voorTzum JO15-1G in Franeker
20-10-2018 08:35
Zaterdag 13 oktober moesten we al vroeg in Franeker voetballen. We begonnen goed en stonden al snel 1-0 voor door een corner van Robin. We bleven goed voetballen en stonden in de rust 5-0 voor door doelpunten van Marrit, Alise, Steven en Robin.
De tweede helft bleven we goed voetballen en hebben Robin, Steven en Piter Gerben gescoord. Helaas kregen we nog een eigendoelpunt tegen. Uiteindelijk wist Robin nog te scoren en wonnen we met 9-1. Zaterdag moeten we om 10.15 thuis tegen FVC.
foto's VR1 - AVC VR1
15-10-2018 19:13
Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen AVC. Er wordt van beide kanten flink druk gezet, we krijgen dan ook wel een aantal kansen, helaas werden deze niet benut. De wedstrijd eindigt met 0-4 verlies.
Ruime winst voor Tzum 1 in derby tegen Arum!
14-10-2018 18:26
Tzum 1 heeft de thuiswedstrijd tegen derbygenoot Arum/Stormvogels met ruime cijfers, 6-2 gewonnen!
Na een moeizame start kwam Tzum toch op voorsprong via Damian Zijlstra, maar in dezelfde minuut was het ook weer gelijk,1-1! Wederom Damian bracht Tzum op een 2-1 voorsprong en nog voor de thee kwam Tzum op 3-1.
Na de thee bleef Tzum de betere ploeg, maar duurde het even voordat dit weer in doelpunten werd omgezet.
Redmar Dijkstra zorgde met twee treffers voor een 5-1 voorsprong en Willem Aardema tekende voor de 6e Tzummer goal! Tzum verslapte hierna iets waardoor er nog een tegentreffer kwam, maar hier bleef het bij; 6-2!!
JO12-1 wint met 8-1 van SDS JO12-2
14-10-2018 15:54
klik maar op het plaatje voor de foto's.
Tzum Jo9-1 nemen 3 punten mee van Avv Jo9-1G [Terschelling]
13-10-2018 12:44
Vandaag hadden we Terschelling op het programma. De weersomstandigheden waren prima. De wedstrijd begon eerst onwennig maar al snel begon Tzum met voetballen. Noah scoorde de 0-1 na een mooie voorzet van Hielke. Niet lang daarna scoorde Brend de 0-2. Tzum was goed op dreef. Noa scoorde de 0-3, met deze stand gingen we de rust in. Na een mooie corner van Noah scoorde Brend weer een mooi doelpunt. De tegenstander werd langzaam iets gevaarlijker en scoorde de 1-4. Dat vonden onze jongens niet zo leuk dus maakte Noah de 1-5. In de slotfase miste Mike helaas net met een prachtig schot. In de laatste minuut scoorde Noah nog een keer door een mooie voorzet van Brend. Het was een mooie en sportieve wedstrijd.
Dames grijpen er net naast tegen Mulier
09-10-2018 12:52
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de vrouwen van Mulier gepland. Nog maar de tweede wedstrijd van de dames van Tzum. Om 12 uur klinkt het startsein van de scheidsrechter en de dames gaan los. Na ongeveer 20 minuten weet Mulier te scoren vanuit een vrije trap. De dames van Tzum herpakken zich en gaan op zoek naar de gelijkmaker. Elisah scoort de 1-1. Zo gaan we dan ook de rust in. Na de rust zijn de dames van Tzum gebrand om deze wedstrijd om te zetten in drie punten. Dit is zeker mogelijk. Na verschillende kansen van Anke, Elisah, Alida en Baukje, valt de bal helaas aan de andere kant in het net. 2-1 voor Mulier. Dit is ook de eindstand van de wedstrijd. Helaas hebben we de drie punten niet mee naar huis kunnen nemen. Volgende week staat de thuiswedstrijd 12.45u tegen AVC VR1 op het programma.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...