Voetbalkamp SC Cambuur voor de jeugd!
11-10-2017 19:23
Beste jeugdleden,

Kom jij naar het SC Cambuur Voetbalkamp of de Keepersmiddag in de herfstvakantie?
Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 oktober wordt het SC Cambuur Voetbalkamp bij SC Leovardia georganiseerd.
Kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar kunnen in de herfstvakantie drie dagen trainen als een échte speler van SC Cambuur!
Dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur krijgen de kinderen een afwisselend veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële SC Cambuur jeugdtrainers.

Als deelnemer aan het SC Cambuur Voetbalkamp ontvang je:
- Je eigen SC Cambuur Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen)
- 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur
- Vast begeleiding van een SC Cambuur voetbaltrainer
- Dagelijkse lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
- Een SC Cambuur certificaat
- Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

SC Cambuur keepersmiddag
Naast het SC Cambuur Voetbalkamp wordt er een SC Cambuur Keepersmiddag georganiseerd op maandag 23 oktober.

Meer informatie of aanmelden?
Het SC Cambuur Voetbalkamp en Keepersmiddag staan open voor iedereen die van voetbal/keepen houdt en een leuke herfstvakantie wil hebben.
Meer informatie of opgeven? Neem een kijkje op www.cambuur.nl/voetbalkampen
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS