JO15-1G voetbaldagje op Terschelling
10-10-2017 22:54
Op Zaterdag 7 oktober moesten we op Terschelling tegen de voetbalclub AVV. We begonnen met de eerste helft in de verdediging. We gingen goed tot dat de tegenstander scoorde bij ons. Het stond 1-0

Daarna werd er nog een gescoord door een blunder van bianca; die perongeluk de bal naar de tegenstander passte. Daarna kwam er nog snel een goal achteraan. Het stond 3-0. Toen werd het pauze.
Daarna gingen we nog meer de verdediging nog meer verdediging in. Ondanks dat werd er snel nog een goal door de tegenstanders gemaakt. Daarna ging het wel goed en probeerden we een actie te maken; die jammergenoeg niks opleverde. Daarna maakte Redmer een blunder en liet de bal door zijn voeten heen. Het stond toen 5-0. Toen werd gefloten en was de wedstrijd afgelopen. Het kwam uit op 5-0 voor AVV.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS