Tzum JO9-1 verliest ook hun 3de wedstrijd
08-10-2017 10:48
Nijland Jo9-2 – V V Tzum jo9-1

Zaterdag 7 Oktober stond er een uit wedstrijd op het programma naar Nijland, met herfst achtig weer gingen we naar Nijland toe.
Daar aan gekomen gingen de jongens de kleedkamer in en kregen van Thomas de laatste aanwijzing voor dat de wedstijd begon. Tzum begon goed aan de wedstijd want naar 3 minuten kwam de 0-1 op het score bord, Jorick scoorde uit een corner. Naar een paar goede kansen voor Tzum kwam de 0-2, Jelmer die scoort. De jongens van Tzum gingen goed door maar Nijland kwam ook wel dichtbij een doelpunt maar door goed keepers werk van brend ging de bal er niet in. Halverwege de eerst helft kreeg Tzum een vrije trap en Jorick bedacht zich geen moment en schoot de bal meteen het doel in dus 0-3 voor Tzum. Net voor de rust kreeg Nijland een kans en was meteen raak dus Tzum ging de rust in met een voorsprong van 1-3.
Na de rust kwam Tzum weer het veld op en ging weer vol op de aanval maar het was Nijland die nog 3 keer scoorde en Tzum deze wedstrijd met 4-3 verloor.

Hielke Hettema
Alle nieuwsberichten bekijken